Premiärinlägg

Välkommen till min blogg får jag säga både till er och till mig. Här kommer jag ha möjlighet att skriva mer om vad som händer i Järfälla och vad jag tycker i olika frågor.

Den 1 september fick jag förmånen att ta över som kommunstyrelsens ordförande i Järfälla. Att bli vald till kommunstyrelsens ordförande i Järfälla är något jag är mycket stolt över. Men det är också något jag ser som ett väldigt stort ansvar.

För mig är det viktigt att få möjlighet att lyssna till Järfällabornas åsikter och därför kommer jag försöka att vara ute så mycket som möjligt inom kommunens alla fantastiska verksamheter. Men även kommunens företag och våra föreningar. Om du har något förslag på någon verksamhet som jag borde besöka i Järfälla så tveka inte att höra av dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*